Erkek Çocuk Kapri

Erkek Çocuk Kapri

50
21,98 TL
43,95 TL
Fiyat : 40,69 TL + KDV
Seçenekler :
DOKUMA 8/9 Yas
2,68 TL den başlayan taksitlerle!!
5
Tavsiye Edilen Ürünler
  1. 1.Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde biricikbebe.com’a başvuruda bulunarak aşağıdaki koşullar dahilinde iade edebilirsiniz.

  2. 2. İade edeceğiniz ürüne ait, hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerin de aynı anda iade edilmesi gerekir.

  3. 3. İade edeceğiniz ürün veya ürünler kullanılmamış, kullanım sonucu zarar görmemiş, tüm aksesuarları ile birlikte orjinal kutu/ambalajı bozulmamış, "ürünün satılabilir özelliğinin kaybolmamış" olması gerekmektedir. Bu şartları taşımayan ürün veya ürünler kesinlikle iade alınmamaktadır.

  4. 4. Ürün veya ürünleri orjinal faturası ile birlikte, fatura üzerinde bulunan iade talep formunu eksiksiz doldurarak göndermeniz gerekmektedir. Faturasız veya iade formu doldurulmamış ürün veya ürünlerin iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir.

  5. 5.  Ürün veya ürünler adresimize gönderilirken orjinal kutu/ambalajı zarar görmeyecek şekilde muhafaza edilmelidir. Ürünler kargoya direkt orjinal kutu/ambalajı ile değil, orjinal kutu/ambalajının koruyucu bir kutu/ambalaja koyularak gönderilmesi gerekmektedir. Göndermiş olduğunuz ürünlerin taşıma esnasında zarar görmesinden firmamız sorumlu değildir.

  6. 6.  Eğer ürün veya ürünlerin faturası şirket adına düzenlenmişse, iade işlemi için kurumun düzenlemiş olduğu ‘iade faturası’ ile gönderilmesi zorunludur. Aksi durumda faturası kurumlar adına düzenlenmiş ürün veya ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

  7. 7.  Cayma hakkı kullanılamayacak ürünler şunlardır: Bebek ve çocuk iç giyim eşyalarının sağlık ve hijyen açısından iadesi uygun değildir.

Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ürün resmi kalitesiz, bozuk veya görüntülenemiyor.
Ürün açıklamasında eksik bilgiler bulunuyor.
Ürün bilgilerinde hatalar bulunuyor.
Ürün fiyatı diğer sitelerden daha pahalı.
Bu ürüne benzer farklı alternatifler olmalı.
BENZER ÜRÜNLER
    Erkek Çocuk Kapri ZEY K-51Z203ADL03 Erkek Çocuk Kapri
    IdeaSoft® | E-ticaret Paketleri ile hazırlanmıştır.